Spreadbetting.se
  Din guide till finansiell spread betting och CFD-handel

Start Spread betting Binary betting CFD Forex Övriga Nyheter Länkar Kontakt
Grafisk förklaring Exempel Risker Skatt

 

 

Spread betting

 

Spread betting är ett kostnadseffektivt sätt att handla på de finansiella marknaderna. Med spread betting kan du spekulera i hur aktier, index, råvaror och andra tillgångar kommer att utveckla sig, utan att använda en traditionell mäklare. Det ger dig möjligheten att generera betydande vinster på både stigande och fallande marknader.

 

 

Inga depå- och courtageavgifter – Eftersom inga mäklare eller börser används betalar du inga depå- eller courtageavgifter. Spread betting-företaget tjänar istället sina pengar på skillnaden mellan köp- och säljpriset, spreaden.

 

Frigör kapital – Med spread betting behöver du bara ligga ute med några procent av din position, säkerhetsmarginalen. Det frigör ditt kapital som du kan låta arbeta på annat håll.

 

Uppgång eller nedgång – En av de stora fördelarna med spread betting är möjligheten att spekulera i både upp- och nedgång. Du kan alltså tjäna pengar på en fallande marknad, precis på samma sätt som du kan på en stigande marknad.

 

Storleken har betydelse – Spread betting gör det möjligt att handla med mindre belopp än vad som vanligtvis annars är möjligt på den underliggande marknaden. På liknande sätt kan det även vara möjligt att ta större positioner än vad som annars hade varit möjligt, utan att sätta in stora summor pengar.

 

 

Grafisk förklaring av spread betting >>

 

 

 

 

 


©Din guide till finansiell spread betting och CFD-handel. Alla rättigheter reserverade

Nya möjligheter

Med spread betting och CFDs uppstår helt nya möjligheter för små och medelstora investerare.

Aktier, råvaror, index, valutor och alla möjliga tillgångar blir tillgängliga utan krångel.

Det går att handla med både små och stora belopp. Helt utan avgifter eller med mycket små avgifter.

 

Skattefria vinster?

Finansiell spread betting klassas som vadhållning i Storbritannien. Det innebär att vinsterna är skattefria! Hur är det i Sverige? 

Läs mer »

 

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring spread betting, CFDs och andra intressanta finansiella produkter.

Läs mer»