Spreadbetting.se
  Din guide till finansiell spread betting och CFD-handel

Start Spread betting Binary betting CFD Forex Övriga Nyheter Länkar Kontakt

 

 

Spread betting lanserat i Sverige

 

Spread betting lanserat i Sverige

 

Nu har den första spread betting-tjänsten äntligen lanserats i Sverige. Det är Finansbet.com som har öppnat upp sina dörrar i Sverige, och även i Norge och Danmark för den delen. De har ett brett utbud av aktier, index, valutor, råvaror och obligationer. Antalet produkter kommer dessutom att utökas kontinuerligt.

 

Tjänsten levereras i samarbete med London Capital Group Ltd, som har många års erfarenhet av spread betting och andra finansiella tjänster och plattformar. Det finns flera stora fördelar med att Finansbet.com nu lanserar en tjänst riktad till Sverige. Först och främst så blir det möjligt att spekulera i svenska aktier. Det andra är att all handel kan göras i svenska kronor, vilket gör att man som kund inte måste ha flera olika valutor. En tredje fördel är av det mer bekvämliga slaget, det kan vara skönt att få all information på svenska.

 

Spread betting gör det möjligt att på ett mycket enkelt sätt spekulera i alla möjliga tillgångar. Men Finansbet.com poängterar att man inte vänder sig till de som är nybörjare på investeringar.

 

- Precis som Oddset är ett spel för sportintresserade, är aktiespel ett spel för de aktieintresserade. De som är aktiva på aktiemarknaden får en chans att kapitalisera på sina kunskaper - utan att göra stora investeringar. Alla som har ett aktivt konto hos en nätmäklare utgör målgruppen men tjänsten vänder sig inte till nybörjare, för det är riskfyllt och svårt, säger Björn Lundberg vd för Basiq Networks BN AB.

 

Finansbet.com är en del av 360bet.com Holding Ltd, som just nu förvärvas av Basiq Networks BN AB. Företaget som äger Finansbet.com kommer där med att vara noterat på Aktietorget.

 

 

 

 

 


©Din guide till finansiell spread betting och CFD-handel. Alla rättigheter reserverade

Nya möjligheter

Med spread betting och CFDs uppstår helt nya möjligheter för små och medelstora investerare.

Aktier, råvaror, index, valutor och alla möjliga tillgångar blir tillgängliga utan krångel.

Det går att handla med både små och stora belopp. Helt utan avgifter eller med mycket små avgifter.

 

Skattefria vinster?

Finansiell spread betting klassas som vadhållning i Storbritannien. Det innebär att vinsterna är skattefria! Hur är det i Sverige? 

Läs mer »

 

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring spread betting, CFDs och andra intressanta finansiella produkter.

Läs mer»